dimecres, 30 de juliol del 2008

Salta i excursió a Cafayate

L'hotel Ayres de Salta molt bé. Tenim dues habitacions comunicades entre elles. L'hotel i el servei és de 4 estrelels de veritat. Dilluns al migdia varem contractar des de la recepció d el'hotel 2 excursions i el lloguer de cotxe pel dia que marxem de Salta.
El igdia varem anar a voltar pel centre, que és molt a prop d el'hotel. Tota Salta és molt maca i la plaça 9 de Julio una monada: cabildo, catedral,... Vam dinar en un retaurante de la mateixa plaça a l'entrada d'unes petites galeries comercials: amanida, empanades, mitja pizza i bife de chorizo de 400 grams, tot a compartir, i finalment formatge amb mel i 2 panqueques amb caramel solidificat immensos i contundents. Vam seguir passejant pel centre, vam anar a firmar el contracte de lloguer del cotxe i vam caminar fins on surt el TELEFÈRIC que puja a cerro San Bernardo: bastante cua però la vista des de d'alt val la pena i el jardinet amb cascades molt ben cuidat.
Vam baixar i tornar a l'hotel amb la idea de descansar una mica abans d'anar a sopar, però ens vam adormir i no vam sortir a sopar.

Ahir dimarts EXCURSIÓ a CAFAYATE.
Esmorzar a les 6:45, ja que ens passsaven a recollir a les 7:15. Microbus de 13 places. El vam ocupar amb 3 famílies, dues argentiens de BsAs i una de Barcelona. El conductor es deia Carlos i el guia Yako. El guia molt bo i va saber fer el viatge interessant i entretingut. Vam fe ruanparada tècnico-hídrica a Posada Las Cabras, amb uanpetita granja de cabretes blanques on ens el Bernat i el Pere van disfrutar. Vam passar per:Valle de Lerma, quebrada de Las Conchas i vam arribar a Cafayate. Dianr en un restaurant on es paren molts dels microbusos de turistes: matahambre, tamales, guiso de cabrito..només correcte.
Petita pasajada pel centre de Cafayate, feia molt bon temps i calor. Cucurutxo de Gelat de vino torrontés i de vino Cabernet, molt original i bó. Visita a les bodegues de vins ecològics Nanni: explicació una mica curta i ràpida, i cata de vins: tannac, cabernet,i una ltre d engre i un blanc.
Tornada per la mateixa ruta amb aturada a garganta del Anfiteatro que és impressionant, és el forat que va produir una cascada durant millions d'nays i la veus des de sota, i la garganta del diablo. Aturrda hídrico-tècnica al lloc de les cabres (en Bernat en va poder agafar uan en braços) i arribada a Salta.
Sopar Doña Salta d'empanades (i el Pere acompanyades de 2 ous ferrats!). Fantàstiques. ah! les ampolles de cerveça són de 660cc o de 1 litre!.

Avui partiem a les 07:00 per fer l'excursió a San Antonio de los Cobres.

Ahir dimarts

1 comentari:

JRD ha dit...

Muy bueno lo del helado de vino ...
Es mi gusto favorito ;)
El cabrito tiene que ser al asador,no en guiso !!!

Que sigais disfrutando, besos a todos

Jorge